Ingyen energia, földből, napból, levegőből, geo tarifa, geotermikus hőszivattyú

Tervezők/kivitelezők oldala

Azért készítettünk külön oldalt Önöknek, mert meg vagyunk győződve, hogy energia tudatos gépészeti rendszerek kialakításánál a beruházó döntése után Önöké a főszerep. A továbbiakban rendszerezve kínáljuk azokat az információkat, melyekre szükségük lehet munkájuk során.

Építész tervezők:

Megújuló energiát hasznosító gépészeti rendszereknél igen fontos tudnivaló, hogy a rendszernek rendkívül sok építészeti vonatkozása is van, amelyeket legjobb a tervezés legelején tisztázni.
Ilyenek például:
- a megfelelő szigetelésű falszerkezetek
- a minél nagyobb felületfűtési mezők
- a mezők minél olcsóbb és időtállóbb elhelyezése (szerkezet fűtés-hűtés)
- a lehetőség szerinti magas téli benapozási szint
- a lehetőség szerinti alacsony nyári benapozási szint
- a gépészeti tér minél praktikusabb elhelyezése
Ezért azt javasoljuk, hogy ilyen igény esetén az építészeti tervezés minél korábbi szakaszában keressen meg bennünket, így tanácsokkal láthatjuk el Önöket a fő szempontokkal, optimális kialakítással és a kapcsolódó tudnivalókkal kapcsolatban.

Villamos tervezők:

A megújuló energiát hasznosító gépészeti rendszerek elsődleges energia igényét a villamos hálózat szolgáltatja. Ebből adódóan rengeteg olyan kérdés tisztázása szükséges már az első pillanatban, amire Önök tudnak választ és megoldást adni. A kedvezményes áram tarifák elterjedése egy sor olyan problémát vet föl, amit gépész és villamos tervezőnek közösen kell megoldani. Néhány példa:
- elektromos betáp mérete, minősége
- fázisok száma
- helyi elektromos adottságok
- kedvezményes tarifák szünet idejének kérdései (pl. fagymentesítés)
Várjuk tehát jelentkezésüket ilyen és ehhez hasonló kérdésekkel kapcsolatban.

Gépész tervezők és kivitelezők:

Önökhöz mint leendő partnerünkhöz fordulunk. Szívesen adunk felvilágosítást tapasztalatainkról, az általunk kínált rendszerekről és reméljük, hogy honlapunkon illetve személyesen minden kérdésükre tudunk magas szintű választ adni. Várjuk jelentkezésüket.


Hőszivattyú, geotermikus, geo tarifa - GerappaHőszivattyú | Geotermikus | Geo tarifa | Hasznos linkek