Ingyen energia, földből, napból, levegőből, geo tarifa, geotermikus hőszivattyú

Cégünkről

Cégfilozófiánk

A Gerappa Eenergetika Kft. azzal a céllal jött lére, hogy korszerű, környezetbarát és gazdaságos energetikai megoldásokat javasoljon, tervezzen vagy valósítson meg valamennyi egyéni és közületi partnere részére.

Cégfilozófiánk alapja az, hogy a fűtés és a villamos áramellátás terén nem létezik "legjobb megoldás", mert mindenki saját lehetőségei szerint alakíthatja ki környezetét a saját elképzeléseinek és igényeinek megfelelően. Lehetséges, hogy az Ön épületében nem érdemes ilyen beruházást megvalósítani, mert nem térül meg.

Napjainkban sokat lehet hallani a megújuló energiák felhasználásáról. Sokféle rendszer megoldás kerül előtérbe, ehhez megannyi cég megannyi terméket kínál az Ön számára. Az így megjelenő információk és reklámok főleg termékekről szólnak, holott a termékek önmagukban működésképtelenek, és csupán építőelemei lehetnek egy teljes rendszernek.

A reklámok és ajánlatok kereszttüzében mindenki hajlamos elmenni olyan egyszerű megoldások mellett, melyekkel akár beruházás nélkül, vagy csekély beruházással is rengeteg energiát takaríthatna meg.

A kérdés tehát komplex és szakszerű megközelítést igényel. Ehhez kínáljuk fel Önnek szaktudásunkat. Személyes konzultáció után olyan energetikai rendszert javaslunk Önnek megépíteni/átépíteni, mely illeszkedik elvárásaihoz és pénztárcájához a megvalósítás, de később az üzemeltetés során is. Az általunk javasolt rendszert igény szerint megtervezzük.

A Gerappa Energetika Kft. tervezési feladatokon kívül, bonyolítási és tanácsadási szolgáltatást nyújt partnerei részére megújuló energiák hasznosítása terén.

 


Hőszivattyú, geotermikus, geo tarifa - GerappaHőszivattyú | Geotermikus | Geo tarifa | Hasznos linkek