Ingyen energia, földből, napból, levegőből, geo tarifa, geotermikus hőszivattyú

Cégünkről

Cégfilozófiánk

A Gerappa Eenergetika Kft. azzal a céllal jött lére, hogy korszerű, környezetbarát és gazdaságos energetikai megoldásokat javasoljon, tervezzen vagy valósítson meg valamennyi egyéni és közületi partnere részére. Cégfilozófiánk alapja az, hogy a fűtés és a villamos áramellátás terén nem létezik "legjobb megoldás", mert mindenki saját lehetőségei szerint alakíthatja ki környezetét a saját elképzeléseinek és igényeinek megfelelően. Lehetséges, hogy az Ön épületében nem érdemes ilyen beruházást megvalósítani, mert nem térül meg.

Napjainkban sokat lehet hallani a megújuló energiák felhasználásáról. Sokféle rendszer megoldás kerül előtérbe, ehhez megannyi cég megannyi terméket kínál az Ön számára. Az így megjelenő információk és reklámok főleg termékekről szólnak, holott a termékek önmagukban működésképtelenek, és csupán építőelemei lehetnek egy teljes rendszernek.

A reklámok és ajánlatok kereszttüzében mindenki hajlamos elmenni olyan egyszerű megoldások mellett, melyekkel akár beruházás nélkül, vagy csekély beruházással is rengeteg energiát takaríthatna meg.

A kérdés tehát komplex és szakszerű megközelítést igényel. Ehhez kínáljuk fel Önnek szaktudásunkat. Személyes konzultáció után olyan energetikai rendszert javaslunk Önnek megépíteni/átépíteni, mely illeszkedik elvárásaihoz és pénztárcájához a megvalósítás, de később az üzemeltetés során is. Az általunk javasolt rendszert igény szerint megtervezzük.

A Gerappa Energetika Kft. tervezési feladatokon kívül, bonyolítási, kivitelezési és szervíz szolgáltatást nyújt partnerei részére megújuló energiák hasznosítása terén.

Böngéssze menüpontjainkat, használja online szolgáltatásunkat és keressen meg bennünket energetikai kérdésével.


Hőszivattyú, geotermikus, geo tarifa - GerappaHőszivattyú | Geotermikus | Geo tarifa | Hasznos linkek